Τα φωτοβολταϊκά έργα βρίσκονται συνήθως μακριά από τα αστικά κέντρα, προκειμένου να μειωθούν τα κόστη γης· περιλαμβάνουν τη διαχείριση πολύπλοκων δικτύων σωληνώσεων, ειδικά κοντά σε υποσταθμούς· και αντιμετωπίζουν πολύ αυστηρές προθεσμίες λόγω συχνών καθυστερήσεων που οφείλονται σε προκαταρκτικές διαδικασίες που σχετίζονται με τον έλεγχο δέουσας επιμέλειας, τις περιβαλλοντικές άδειες και άλλες απαιτήσεις.
Για όλους αυτούς τους λόγους, τα φρεάτια της HIDROSTANK είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για φωτοβολταϊκά πάρκα, διότι:
– χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό τους, βελτιώνουν την εισαγωγή και εξαγωγή των δικτύων τόσο προς το πάρκο όσο και εντός αυτού,
– μπορούν να φιλοξενήσουν πολυάριθμες εισαγωγές χωρίς να διακυβεύεται η δομική τους ακεραιότητα
– και, πάνω απ’ όλα, η εύκολη συναρμολόγηση και εγκατάστασή τους επιταχύνουν την ανάπτυξη των καλωδιακών δικτύων ισχύος και τηλεπικοινωνιών (CCTV)
Τα φρεάτια της Hidrostank (είναι εκτενώς δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από τις εταιρείες REE, IBERDROLA, ENDESA, NATURGY, TELEFONICA, VODAFONE, MASMOVIL, ORANGE…) και αποτελούν μια πολύ ελκυστική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα (προκατασκευασμένα ή κατασκευή επιτόπου), καθώς προσφέρουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
– Είναι αυτοφερόμενα (δεν απαιτείται σκυρόδεμα)
– Προϊόν υψηλής ποιότητας: εξατομικευμένες συνδέσεις, ομαλή επιφάνεια χρήσης χωρίς τραχιά άκρα ή γρέζια
– Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση: χειροκίνητη τοποθέτηση, χωρίς ανάγκη χρήσης μηχανημάτων:
– Ευελιξία: επιτρέπει συνδέσεις επί τόπου και επεκτάσεις φρεατίων…
– Οικονομικά αποδοτικά: εξοικονόμηση χρόνου, κόπου, συντήρησης και χρημάτων (λιγότερα μηχανήματα, εργατικό δυναμικό κ.λπ.)
– ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο υλικό
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε το ενδιαφέρον μας για συνεργασία σε μελλοντικά φωτοβολταϊκά πάρκα με την προμήθεια των αρθρωτών φρεατίων μας, όπως έχουμε κάνει σε πολυάριθμα έργα όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία.


